Top

Falcon Eyes Achtergrond Systeem SPK-1A met Rol Wit

9% Korting
  • Falcon Eyes Achtergrond Systeem SPK-1A met Rol Wit
€ 219,00
199,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dag


Dit Falcon Eyes Achtergrond Systeem wordt geleverd met een witte rol achtergrondpapier (Arctic White, 2,75 x 11m). Dit extra stevige achtergrondsysteem is speciaal geschikt voor brede achtergrondrollen van 2,75m. Uiteraard kunnen ook rollen van 1,38m gebruikt worden. De statieven hebben een extra grote spreidstand, zijn gemaakt van dikkere buizen en zijn langer dan de statieven van de andere achtergrondsystemen (2,90m in tegenstelling 2,50m). De statieven hebben nog extra gaten voorgeboord zodat er nog twee extra rollen bijgeplaatst kunnen worden. Hiervoor heeft u twee sets CBH-5 ophangbeugels nodig en twee sets B-Reel rolhouders.

Specificaties Falcon Eyes Achtergrond Systeem SPK-1A met Rol Wit

Deze set wordt geleverd met twee statieven, twee rolhouders en twee beugels om de rolhouders in te hangen. Ook wordt er een ketting bij geleverd met een gewichtje. Met deze ketting kunt u de rol op- en afrollen. Het enige dat u nog nodig heeft, is een rol papier van uw keuze!

Bij deze combinatieset wordt standaard een witte achtergrondrol (Arctic White) meegeleverd. Wanneer u liever een andere kleur wilt ontvangen, kunt u dit bij de opmerkingen in uw winkelwagen vermelden. Let er dan goed op dat u het juiste kleurnummer vermeld, van de gewenste rol. U kunt de andere rollen vinden onder "Gerelateerde producten", onderaan deze pagina.

Levering:

  • 2 x L-B2900H/B statief (max 290 cm)
  • 2 x CBH-5 ophangbeugel
  • 1 x B-reel rolhouder
  • 1 x Ketting (1,7 m)
  • 1 x Gewicht voor ketting
  • 1 x Achtergrondpapier 01 Arctic White 2,75 x 11 m
  • 1 x Draagtas

Merk: Help Falcon Eyes
Type: Help Statief Ophangsysteem
Minimale hoogte (cm): Help 119
Maximale hoogte (cm): Help 290
Secties statief: Help 3
Vering statief: Help Veer
Spreidstand (cm): Help 130
Materiaal: Help Aluminium
Kleur: Help Zwart
Gesloten lengte (cm): Help 108
Aantal rollen: Help Maximaal 3 (1 meegeleverd)

Optionele Accessoires